stacaravan huren oostkapelle

Verhuur stacaravan in Oostkapelle

Op Minicamping De Vijver in Oostkapelle verhuren wij een stacaravan voor 2 personen. Deze stacaravan is te reserveren met een minimum van 3 nachten, in het hoogseizoen minimaal 7 nachten.

Deze bevat een gemoderniseerde gezellige living,  met open keuken en een slaapkamer. De stacaravan is voorzien van eigen toilet, douche, wastafel, televisie, koelkast, magnetron, servies, keukengerei, bestek en 2 eenpersoons dekbedden en 2 hoofdkussens.

Minicamping De Vijver ligt dicht bij het bos en de mooie stranden van Walcheren, met heerlijke wandel- en fietsroutes in de nabije omgeving. Daarnaast is een bezoek aan de historische steden Middelburg en Veere zeker de moeite waard. Ten slotte biedt het nabij gelegen Domburg de mogelijkheid tot golfen en/of het bezoek aan wellness faciliteiten. Na een uitstapje is het weer heerlijk “thuiskomen” in een oase van rust op camping de Vijver!

Belangrijk

De prijs is exclusief schoonmaakkosten en exclusief bed-/bad- en keukenlinnen (incl. opgemaakte bedden). Bij een reservering inclusief bed-/bad- en keukenlinnen brengen we € 20,00  per boeking extra in rekening. Bij uw reservering graag uw keuze toevoegen.

  • Auto’s mogen niet naast de stacaravan geplaatst worden (alleen laden/lossen). Naast de camping is ruime parkeergelegenheid
  • Honden zijn niet toegestaan in de stacaravan
  • Aankomsttijd stacaravan vanaf 15.00 uur, vertrektijd 10.00 uur
  • Bezoekers graag vooraf aanmelden (aanmelden is verplicht in verband met uw en onze veiligheid)

Bezettingskalender stacaravan

Bezet