vakantiehuis zeeland

Vakantiehuis huren in Oostkapelle

Als u op zoek bent naar rust en ruimte dan is vakantiehuis “In Between” in Oostkapelle daarvoor een fantastische plek.

U kunt genieten van de luxe van het vakantiehuis met ruime keuken voorzien van koelkast, vriezer, oven, magnetron en vaatwasser. De badkamer beschikt over een regendouche, twee wastafels en een toilet. Voor en achter het vakantiehuis kunt u heerlijk zitten op uw eigen terras. Daarnaast is de boomgaard een mooie plek waar u een rustig plekje kunt zoeken of een wandeling kunt maken. U heeft de beschikking over een privé parkeerplaats.

Het vakantiehuis is gelijkvloers en rolstoelvriendelijk.

vakantiehuis in zeeland

Omgeving van het vakantiehuis

De vijver – een overgebleven gedeelte van een oude slotgracht van de vroegere buitenplaats ’t Huys ter Mee – is de scheiding tussen de op het terrein aanwezige minicamping en het privégedeelte waar zich ook het vakantiehuis bevindt.
De vakantiewoning is gelegen tussen de dorpen Serooskerke, Oostkapelle en op fietsafstand van Domburg en Middelburg, op het mooiste eiland van Zeeland: Walcheren. Een bezoek aan natuurgebied Oranjezon en het historische stadje Veere zijn zeker de moeite waard.

Reserveren

Heeft u interesse om ons appartement te huren, neemt u dan contact op via het contactformulier o.v.v. uw telefoonnummer. Dan bellen wij u terug.