camping oostkapelle

Minicamping voor volwassenen in Oostkapelle

Voor rust en ruimte komt u naar minicamping De Vijver,  gelegen tussen de dorpen Serooskerke en Oostkapelle op het mooiste eiland van Zeeland: Walcheren. Onze camping is bedoeld voor volwassen rustzoekers zonder kinderen.

Minicamping De Vijver ligt dicht bij het bos en de mooie stranden van Walcheren, met heerlijke wandel- en fietsroutes in de nabije omgeving. Daarnaast is een bezoek aan de historische steden Middelburg en Veere zeker de moeite waard. Ten slotte biedt het nabij gelegen Domburg de mogelijkheid tot golfen en/of het bezoek aan wellness faciliteiten. Na een uitstapje is het weer heerlijk “thuiskomen” in een oase van rust op Adults Only camping de Vijver!

camping zonder kinderen

Faciliteiten Minicamping

Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van watertappunten en een stroomaansluiting van 10 amp. Een aantal plaatsen hebben ook een eigen rioolaansluiting.

Gratis gebruik van stroom, water, strijktafel, koelkast, douche en wifi.

  • Auto’s mogen niet naast de tent of caravan geplaatst worden (alleen laden/lossen). Naast de camping is ruime parkeergelegenheid.
  • Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en op de juiste wijze en plaats uitgelaten. In de stacaravan zijn honden niet toegestaan.
  • Aankomsttijd camping vanaf 14.00 uur, vertrektijd 11.00 uur.
  • Aankomsttijd stacaravan vanaf 15.00 uur, vertrektijd 10.00 uur.
  • Bezoekers graag vooraf aanmelden (aanmelden is verplicht in verband met uw en onze veiligheid).

Bezettingskalender kampeerplaatsen

Bezet