Als u op zoek bent naar rust en ruimte dan is appartement “In Between” daarvoor een fantastische plek.
U kunt genieten van de luxe van het appartement met ruime keuken voorzien van koelkast, vriezer, oven en vaatwasser. De badkamer beschikt over een regendouche, twee wastafels en een toilet. Op het aangrenzende privéterras kunt u al vanaf de ochtendzon heerlijk buiten zitten. Ook in de mooie groene omgeving van de boomgaard waar de vogels u verwelkomen met hun gezang kunt u heerlijk zitten, picknicken en wandelen. De aangrenzende vijver is een fantastische plek om de rust van de natuur te ervaren. Kom het beleven!

Het appartement is rolstoelvriendelijk.

Het appartement beschikt over een privé parkeerplaats.

De vijver – een overgebleven gedeelte van een oude slotgracht van  de vroegere buitenplaats ’t Huys ter Mee – is de scheiding tussen de op het terrein aanwezige minicamping en het privégedeelte waar zich ook het appartement bevindt.
Het appartement is gelegen tussen de dorpen Serooskerke, Oostkapelle en op fietsafstand van Domburg en Middelburg, op het mooiste eiland van Zeeland: Walcheren. Een bezoek aan natuurgebied Oranjezon en het historische stadje Veere zijn zeker de moeite waard.

Heeft u interesse om ons appartement te huren, neemt u dan contact op via het contactformulier o.v.v. uw telefoonnummer. Dan bellen wij u terug.